CONFITTY Rose Water Infused Bouncy Make Up Blender
CONFITTY Rose Water Infused Bouncy Make Up Blender
CONFITTY Rose Water Infused Bouncy Make Up Blender
CONFITTY Rose Water Infused Bouncy Make Up Blender

CONFITTY Rose Water Infused Bouncy Make Up Blender

Regular price Rp 79.000 Sale price Rp 75.050
/

Story Behind

Doing make up every day sometimes exhausting. But we need to keep the cheer up to start the day. Here we present you bouncy makeup blender with rose water infused to lift your mood while doing makeup. With fresh rose scent for skin relaxation, it will give you a feeling of peace and quiet. Doing makeup will be fun all over again.

Ingredients

How To Use

  1. First, damp the bouncy with water.
  2. Squeeze the bouncy until it feels moist.
  3. Put the makeup product that will be applied to the bouncy.
  4. Tap-tap the bouncy on your face.
  5. If you want to apply the makeup product to smaller areas, use the pointed edge.
  6. After you use the bouncy, don’t forget to wash it.

You can use the rose water infused bouncy makeup blender in damp or dry condition.

Customer Reviews

Based on 7 reviews
100%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Iman Fenny

Bouncy nya harum banget enak di pake

R
Raissa citra

super bouncy dan wangi! Please adain diskon dong untuk kantong pelajar hihi

F
Fitriaana_
Bouncy Rose (?)

Awalnya ga expect banyak. Soalnya kaya “oyauda beauty blender” eh tapi dia bener-bener wangi mawar. Terus pas aku tanya ke cs nya kata mba-mbanya air mawarnya emang ada di bahan busa nya bukan di suntik gitu aja. Aku ga terlalu paham sih, tapi sejauh ini suka sama beauty blendernya

i
its.xalfa
bouncy bouncy

First time beli beauty blender karena biasanya engga tertarik t-tapi tertarik sama ini karena liat spill nya ashilla shikado. Terus sering muncul di ads jadi coba deh. Taunya bener wangi mawar bukan wangi busa ganggu gitu (?) love pokoknya. Semoga bisa adain varian lain ya

D
Dian Anggraini

Lucu bgt warnanya!! Dan enak buat dipake aplikasi foundationnya💕

CONFITTY CRYSTAL CLEAR MAGIC LIPGLOSS

see it